Palveluita Yhteisöille

Barokin korukuvioita, suosikkeja Suomesta ja uljasta romantiikkaa

Tilaa Riikka ja Tetyana keikalle tai konsertoimaan!

 

Kohderyhmä: Laulumusiikin ystävät, kotikonserteista kiinnostuneet, ikäihmiset ja kuntoutujat


Laulupedagogi, konserttilaulajanakin toiminut Riikka Vuorijärvi ja erityisesti laulajien kanssa työskentelyyn erikoistunut pianotaiteilija Tetyana Kushniruk toimivat duona ja tulevat mielellään esittämään juhlavan, tunnelmallisen tai mukaansatempaavan konsertin tai lyhyemmän musiikkinumeron. Ohjelmistossamme on lähinnä klassista laulumusiikkia ja pianosooloja barokin ajoilta lied-musiikkiin ja oopperaan sekä kotimaiseen ohjelmistoon ja Tetyanan omiin neoklassisiin sävellyksiin. Tarvittaessa pistämme viihteelle tai tangoksi ja toteutamme yleisön toiveohjelmistoa. Olemme kantaesittäneet myös lauluja, jotka Tetyana on säveltänyt yleisön kirjoittamiin runoihin. Voimme myös laulattaa yhteislauluja musiikkiesitysten lomassa.

 

Ohjaajat: Pianisti Tetyana Kushniruk ja laulaja, laulupedagogi amk Riikka Vuorijärvi

Osallistujamäärä: Maksimimäärä 12 henkilöä

Hinta:Lähtöhinta 300e/90 min.

Paikka: Tilavaatimuksena sali, akustisesti toimiva huone tai kodinomainen ympäristö, jossa on laadukas, vireessä oleva akustinen piano.

Kesto: 5 min-50 min

 

Tilattavissa toistaiseksi

Hengittäen stressin herraksi

 

Kohderyhmä: Työyhteisöt, harrastusporukat ja yhdistykset sekä kuntoutujat, enimmäismäärä 12 henkilöä


Kaipaako kroppasi ja mielesi rentoutuskäskyä? Tiedätkö, miten stressivaste rajoittaa hengitystä ja juurtuu selkään, niskaan ja leukaperiin? Mukaansatempaava työpari Riikka ja Tetyana antavat sinulle avaimia stressinhallintaan ja kehonkäyttöön soveltaen mm. Alexander-tekniikan, asahi-terveysliikunnan, mindfulnessin ja toimiviksi havaittujen hengitysharjoitusten avulla. Työpaja sisältää luento-osuuden ja käytännöllisiä harjoituksia. Myös elävä rentoutusmusiikki on mahdollista.

maksimimäärä 12 henkilöä. Työpajat sisältävät luento-osuuden ja käytännöllisiä harjoituksia, joita voit myöhemmin soveltaa arjessa.

 

Ohjaajat: Pianisti Tetyana Kushniruk ja laulupedagogi amk, asahi-ohjaaja Riikka Vuorijärvi
Osallistujamäärä: Maksimimäärä 12 henkilöä

Hinta:Lähtöhinta 300e/90 min.

Paikka: Raatin nuorisotalo, soittokunnan tila, Raatintie 7

Kesto: 1,5h - 3 h

Tilattavissa toistaiseksi

Höplääkonsultti!

Räätälöity komediallinen esitys

 

Kohderyhmä: Juhliin, työyhteisön tapahtumiin, seminaareihin, tai vain arkea piristämään.

 

Tarvitsetteko piristystä seminaariin, tai koulutuspäiville? Ohjelmaa firman pikkujouluihin, tai järjestön tapahtumaan? Onko suunnittelutyössä tarvetta uudelle, hieman vinksahtaneelle näkökulmalle? ILMEen Höplää – konsultti tulee tilauksesta paikalle ja pitää luennon, joka ei jätä kylmäksi. Höplää konsultti on kaikkien alojen asiantuntija ja piin kova byrokraatti, joka tempaa toimintasuunnitelman, strategian ja raportointijärjestelmän hetkessä, aiheesta kuin aiheesta.

 

TEKIJÄ Mika Kiviniemi, Teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK

KESTO 10-30min (sovittavissa)

Tilattavissa asiakkaan tarpeisiin ja tapahtuman luonteeseen sovitettuna.

TILAVAATIMUKSET Verkkovirta, väh 2mx2m esiintymistila

HINTA keston ja työmäärän mukaan alkaen 350€

 

Höplääkonsultti videoesittely

 

Kroppa auki pehmeästi pyöritellen

Asahia taukojumpaksi ja virkistyspäivään

 

Kohderyhmä: Työyhteisöt, harrastusporukat, kuorot, ikäihmiset ja kuntoutujat.


Asahi on suomalaisten kehittämä, kaiken ikäisille ja -kuntoisille sopiva terveysliikuntalaji, joka on suunniteltu yleisten terveysongelmien ehkäisyyn ja purkamiseen sekä paremman kehonkäytön oppimiseen. Hyppää kyytiin helppoihin, pehmeän tehokkaisiin liikesarjoihin Riikan lämminhenkisessä ohjauksessa! Lihas- ja tukirangan jumit saavat kyytiä, hengitys avautuu ja tasapaino sekä koordinaatio paranevat. Asahi sopii myös kovasta treenistä palautumiseen.

 

Ohjaaja: Laulupedagogi amk ja asahi-ohjaaja Riikka Vuorijärvi
Osallistujamäärä: Tilan koon mukaan.

Hinta:Kertaluonteinen työpaja 80e/45min, säännöllisemmät kokoontumiset alk 40e/30 min

Paikka: Raatin nuorisotalo, soittokunnan tila, Raatintie 7

Kesto: 30-60 min

Tilattavissa toistaiseksi

Laulutekniikkaa ja tulkintaa kehollisin menetelmin

Räätälöidyt työpajat kuoroille ja ryhmille

 

Kohderyhmä:Kaiken tasoiset lapsi-, nais- , mies- ja sekakuorot, lauluryhmät ja yhtyeet, myös matalan kynnyksen harrastusporukat


Kaipaatko uusia lauluteknisiä työkaluja, lisää ilmaisukeinoja tai oppimisinnon nostatusta kuoroosi? Voit tilata työpajan haluamastasi aiheista koko kuorolle tai ääniryhmille erikseen. Tulen mukaan kuoroharjoituksiin tai leireille. Pidemmät työpajat ja pitempiaikainen yhteistyö sopimuksen mukaan. Myös yksityistuntien sisällyttäminen tarjouspakettiin on mahdollista.

 

Ohjaaja: Laulupedagogi amk ja asahi-ohjaaja Riikka Vuorijärvi
Osallistujamäärä: Tilan koon mukaan.

Hinta:Lähtöhinta kertaluontoiselle työpajalle 200e/120 min + matkakulut, pitempiaikainen yhteistyö alk. 80e/60min

Paikka: Raatin nuorisotalo, soittokunnan tila, Raatintie 7, tai asiakkaan oma  akustisesti hyvä tila, jossa on piano.

Kesto: 2h-4h

Voimassa toistaiseksi

 

Runomuotokuva

Runomuotokuva sopii hienosti lahjaksi hääparille, syntymäpäiväsankarille, polttareihin, pikkujouluihin sekä muihin suuriin ja pieniin tilanteisiin.

 

Runomuotokuvassa ihminen, josta runo kirjoitetaan, on katsottavana noin kaksikymmentä minuuttia. Hän voi istua, seisoa, maata, puhua, olla hiljaa, miten vain haluaa. Kirjoittaja katsoo häntä ja kirjoittaa runon. Kirjoittaja lukee runon ääneen ja antaa sen lahjaksi kirjoitetulle ihmiselle. Kyseessä on kahden ihmisen välinen intiimi ja kunnioittava taidetapahtuma.

 

1 runo: 100€

2-3 runoa: 150€

4-6 runoa 200€

7-9 runoa 250€

10-12 runoa 300€

-tarvittaessa lisäksi matkakulut Oulusta ja päiväraha

 

Muotokuvan kirjoittaa Timo Harju, joka on tutkinut runomuotokuvaa taidemuotona vuodesta 2005 lähtien, erityisesti yhdessä turkulaisen Kirjoittajaryhmä Tapiirin kanssa. Hän on kirjoittanut varmasti yli tuhat muotokuvaa erityisesti sosiaalialan laitoksissa mutta myös Turun kaupunginvaltuustossa, taidetapahtumissa, museoissa, yksityisissä juhlissa jne. Runomuotokuva hänelle perusasia, jota on tärkeää ja haastavaa tehdä yhä uudestaan.

 

Runomuotokuvatyöpaja

Työpajassa luodaan turvallinen tila, jossa osallistujat katsovat toisiaan ja kirjoittavat näkemästään runoja. Aiempaa runojen harrastamista ei tarvita. Kirjoittamista tukevat harjoitteet valitaan ryhmän mukaan. Syntyneet muotokuvat annetaan kohteilleen lahjaksi. Aina on tärkeää katsoa toista hyväksyvästi, kokonaisena ihmisenä.

 

Ohjaaja: Timo Harju

Hinta: yksittäinen paja 350€, usean pajan sarja tapauskohtainen

hyvä osallistujamäärä: 2-30

 

Kirjoitimme itse muotokuvarunoilijoiden ohjauksessa toisistamme työyhteisömme virkistyspäivässä. Uskon, että runomuotokuvatyöpajat lisäävät työyhteisöjen yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Seuraavana jouluna mieluisin saamani lahja oli runomuotokuva, jonka sihteerimme oli minusta kirjoittanut virkistyspäivämme innostamana. Ja taas, miten sekin runo oli näköiseni.”

           - Leena Koulu, ylilääkäri, Turun yliopistollinen keskussairaala.

 

Työpajan vetäjä: Timo Harju

 

Työpajan pituus sovittavissa tilauksen yhteydessä.

Uusi tila

Räätälöity draamatyöpaja työyhteisöille

 

Työpajassa lujitetaan ryhmän yhteishenkeä ja luottamusta, saavutetaan luovia ratkaisumalleja ongelmiin ja avataan pohjaa keskustelulle. Draamaharjoitusten kautta osallistujat saavat työhönsä uutta näkökulmaa voidessaan kokea asioita toisten silmin.

 

Soveltuu työyhteisöille, järjestöille ja erityisesti organisaatiomuutoksen, tai muun uuden asian edessä oleville ryhmille. Sopii myös virkistystoiminnaksi.

Työpajan vetäjinä toimivat Kulttuuriosuuskunta ILMEen draaman ja soveltavan teatterin ammattilaiset

 

KESTO: 2-8h pidemmät kokonaisuudet sovittavissa tilaajan toiveiden mukaan

TILAVAATIMUKSET: Voidaan toteuttaa asiakkaan omissa tiloissa, tai Kulttuuritalo Valveen tiloissa. Vähimmäisvaatimus: Tila jossa koko osallistuva ryhmä mahtuu liikkumaan yhtäaikaa.

HINTA: sovittavissa työpajan pituuden ja sisällön mukaan, alkaen 350€

 

 

Kulttuuriosuuskunta ILME

ilme@kulttuuriosuuskuntailme.fi

040 7658 147

Y-Tunnus 2435585-0

 

LASKUTUSOSOITE

Kulttuuriosuuskunta ILME

Aino Granlund

Kulttuuritalo Valve

PL 42

90015 Oulun kaupunki