Veli Vaismaa

Yhteisö- ja hoivamuusikko, laulaja-laulunteon kouluttaja, trubaduuri

 

 

Olen oululainen yhteisö- ja hoivamuusikko. Olen työskennellyt laulujenkirjoittamisen kautta eri ryhmien kuten maahanmuuttajien, nuorten ja muistisairaiden kanssa. Laulujenkirjoittamisessa minua kiinnostaa äänen ja kokemuksen antaminen ihmisille. Pidän myös laulunteon koulutuksia.

 

Esiinnyn perinnetrubaduurina soittaen vanhempaa suomalaista iskelmämusiikkia ja kansanlauluja. Teen töitä itsenäisesti palvelukodeissa ja asumisyksiköissä vieden asiakkaille aina koko paketin: äänentoiston, tanssiohjelmiston, yhteislaulutilaisuudet, juontamisen ja konsertin. Esiintymisistä tiedotetaan aina keikkajulisteella, jolla varmistetaan tieto tilaisuudesta.

 

Voin työskennellä myös yksittäisen asiakkaan kanssa eri soittimia käyttäen asiakkaan omassa huoneessa. Liikuteltavalla studiolla voin äänittää ja koota ihmisten muistoja ja kokemuksia teokseksi. Tanssi on myös itselleni tärkeää musiikkitilaisuuksissa - kaikki saavat osallistua ja tuntea kosketusta.

 

Olen opiskellut laulujenkirjoittamista Tornion Konservatoriossa, olen puoliksi valmis lähihoitaja ja työskennellyt palvelukodissa ja opiskellut musiikkiterapiaa. Kohtaan erilaiset asiakkaat hoitotyölähtöisesti sekä tunnen palvelukotien ja erilaisten yksiköiden arjen.

 

Tilaa esite kaikista tarjoamistani palveluista:

veli.vaismaa(at)gmail.com

http://velivaismaa.fi

045 166 0514

 

 

 

Kulttuuriosuuskunta ILME, Oulu

ilme@kulttuuriosuuskuntailme.fi

040 7658 147

Y-Tunnus 2435585-0

 

Laskutusosoite

Kulttuuriosuuskunta ILME / Aino Granlund, Kulttuuritalo Valve

 PL 42

 90015 Oulun kaupunki