Palveluita Tapahtumiin

Barokin korukuvioita, suosikkeja Suomesta ja uljasta romantiikkaa

Tilaa Riikka ja Tetyana keikalle tai konsertoimaan!

 

Kohderyhmä: Laulumusiikin ystävät, kotikonserteista kiinnostuneet, ikäihmiset ja kuntoutujat


Laulupedagogi, konserttilaulajanakin toiminut Riikka Vuorijärvi ja erityisesti laulajien kanssa työskentelyyn erikoistunut pianotaiteilija Tetyana Kushniruk toimivat duona ja tulevat mielellään esittämään juhlavan, tunnelmallisen tai mukaansatempaavan konsertin tai lyhyemmän musiikkinumeron. Ohjelmistossamme on lähinnä klassista laulumusiikkia ja pianosooloja barokin ajoilta lied-musiikkiin ja oopperaan sekä kotimaiseen ohjelmistoon ja Tetyanan omiin neoklassisiin sävellyksiin. Tarvittaessa pistämme viihteelle tai tangoksi ja toteutamme yleisön toiveohjelmistoa. Olemme kantaesittäneet myös lauluja, jotka Tetyana on säveltänyt yleisön kirjoittamiin runoihin. Voimme myös laulattaa yhteislauluja musiikkiesitysten lomassa.

 

Ohjaajat: Pianisti Tetyana Kushniruk ja laulaja, laulupedagogi amk Riikka Vuorijärvi

Osallistujamäärä: Maksimimäärä 12 henkilöä

Hinta:Lähtöhinta 300e/90 min.

Paikka: Tilavaatimuksena sali, akustisesti toimiva huone tai kodinomainen ympäristö, jossa on laadukas, vireessä oleva akustinen piano.

Kesto: 5 min-50 min

 

Tilattavissa toistaiseksi

Runomuotokuva

Runomuotokuva sopii hienosti lahjaksi hääparille, syntymäpäiväsankarille, polttareihin, pikkujouluihin sekä muihin suuriin ja pieniin tilanteisiin.

 

Runomuotokuvassa ihminen, josta runo kirjoitetaan, on katsottavana noin kaksikymmentä minuuttia. Hän voi istua, seisoa, maata, puhua, olla hiljaa, miten vain haluaa. Kirjoittaja katsoo häntä ja kirjoittaa runon. Kirjoittaja lukee runon ääneen ja antaa sen lahjaksi kirjoitetulle ihmiselle. Kyseessä on kahden ihmisen välinen intiimi ja kunnioittava taidetapahtuma.

 

1 runo: 100€

2-3 runoa: 150€

4-6 runoa 200€

7-9 runoa 250€

10-12 runoa 300€

-tarvittaessa lisäksi matkakulut Oulusta ja päiväraha

 

Muotokuvan kirjoittaa Timo Harju, joka on tutkinut runomuotokuvaa taidemuotona vuodesta 2005 lähtien, erityisesti yhdessä turkulaisen Kirjoittajaryhmä Tapiirin kanssa. Hän on kirjoittanut varmasti yli tuhat muotokuvaa erityisesti sosiaalialan laitoksissa mutta myös Turun kaupunginvaltuustossa, taidetapahtumissa, museoissa, yksityisissä juhlissa jne. Runomuotokuva hänelle perusasia, jota on tärkeää ja haastavaa tehdä yhä uudestaan.

 

Kulttuuriosuuskunta ILME

ilme@kulttuuriosuuskuntailme.fi

040 7658 147

Y-Tunnus 2435585-0

 

LASKUTUSOSOITE

Kulttuuriosuuskunta ILME

Aino Granlund

Kulttuuritalo Valve

PL 42

90015 Oulun kaupunki