Taidelahjat

 

ILME:en jäsenet valmistavat tilauksesta erilaisia taidelahjoja tilaajan toiveiden mukaan. Alla on esimerkki  jo valikoimassa olevasta taidelahjasta, mutta osuuskunnan jäsenet ovat valmiita räätälöimään juuri sinulle sopivan taidelahjan.

 

Runomuotokuva

 

Runomuotokuva sopii hienosti lahjaksi hääparille, syntymäpäiväsankarille, polttareihin, pikkujouluihin sekä muihin suuriin ja pieniin tilanteisiin.

 

Runomuotokuvassa ihminen, josta runo kirjoitetaan, on katsottavana noin kaksikymmentä minuuttia. Hän voi istua, seisoa, maata, puhua, olla hiljaa, miten vain haluaa. Kirjoittaja katsoo häntä ja kirjoittaa runon. Kirjoittaja lukee runon ääneen ja antaa sen lahjaksi kirjoitetulle ihmiselle. Kyseessä on kahden ihmisen välinen intiimi ja kunnioittava taidetapahtuma.

 

1 runo: 100€

2-3 runoa: 150€

4-6 runoa 200€

7-9 runoa 250€

10-12 runoa 300€

-tarvittaessa lisäksi matkakulut Oulusta ja päiväraha

 

Muotokuvan kirjoittaa Timo Harju, joka on tutkinut runomuotokuvaa taidemuotona vuodesta 2005 lähtien, erityisesti yhdessä turkulaisen Kirjoittajaryhmä Tapiirin kanssa. Hän on kirjoittanut varmasti yli tuhat muotokuvaa erityisesti sosiaalialan laitoksissa mutta myös Turun kaupunginvaltuustossa, taidetapahtumissa, museoissa, yksityisissä juhlissa jne. Runomuotokuva hänelle perusasia, jota on tärkeää ja haastavaa tehdä yhä uudestaan.

 

Omabiisi

Luovaa ja osallistavaa hauskanpitoa

 

Omabiisi on tiimivalmennus, jossa ideoidaan yhdessä̈ lauluteksti yksikköänne yhteisesti puhuttelevasta aiheesta.

Samalla voidaan käsitellä̈ työhyvinvointianne ja yhteisöänne - sen vahvuuksia, voimavaroja, haasteita ja keskinäistä̈ kanssakäymistä̈. Auetaan, pidetään hauskaa ja tiivistytään uudella tavalla. Aiempaa kokemusta mistään vastaavasta ei tarvita. Bonuksena upea ja ainutlaatuinen oma biisinne!

Alkaen 750€

 

 

 

 

 

 

Kulttuuriosuuskunta ILME, Oulu

ilme@kulttuuriosuuskuntailme.fi

040 7658 147

Y-Tunnus 2435585-0

 

Laskutusosoite

Kulttuuriosuuskunta ILME / Aino Granlund, Kulttuuritalo Valve

 PL 42

 90015 Oulun kaupunki